How Well Do You Know Our Nation's Founding Fathers?
 The guest with the most correct answers wins!!
1. Patrick Henry worked as a
a) Tax Collector
b) Lawyer
c) Merchant
d) Soldier
Answer- b- Lawyer
2.  Colonists who were loyal to the Crown were called
a) Whigs
b) Brits
c) Torries
d) Red Coats
Answer- c- Torries
3.  When the Sons of Liberty carried out the Boston Tea Party, they were disquised as
a) Native Americans
b) Woodsmen
c) Sailors
d) Red Coates
Answert- a- Native Americans
4.  Patriots called themselves
a) Torries
b) Whigs
c) Yanks
d) Pegs
Answer- b- Whigs
5.  Samual Adams worked as a
a) Silversmith
b) Lawyer
c) Merchant
d) Tax Collector
Answer- d- Tax Collector
6.  The Declaration of Independence was written primarily by
a) Benjamin Franklin
b) Samual Adams
c) Thomas Jefferson
d) John Hancock
Answer- c- Thomas Jefferson
7.  The King that ruled England during the American Revolution was
a) George III
b) Edward VI
c) Henry VIIII
d) Charles II
Answer- a- George III
8.  The president of the Continental Congress was
a) Benjamin Franklin
b) George Washington
c) John Hancock
d) Thomas Jefferson
Answer- C- John Hancock
9.  Paul Rever worked as a
a) Lawyer
b) Policeman
c) Blacksmith
d) Silversmith
Answer- d- Silversmith
10.  On July 4th, 1776, the Declaration of Independence was adopted by the
a) U.S. Congress
b) Continental Congress
c) Sons of Liberty
d) Minutemen
Answer- b- Continental Congress