swMenuFree


It's Fall!  Celebrate with a....

Fall Harvest Party Beer Tasting.jpg

 

Fall Harvest and Craft Beer Tasting

Party

Do you have a little cowpoke about to celebrate a birthday?

wild west birthday party ideas2.jpg

Throw him (or her) a

Wild West Cowboy Party

It's Football Season

Celebrate with a

Pregame Brunch Party Ideas

Pre-game Brunch!

If you love Moroccan food this quiz should be a cinch!!


How Well Do You Know Moroccan Cuisine?
 
 

1. Cumin comes from a:

 

A) Plant root

B) Flowering plant

C) Bark from a tree

D) Seed

 

Answer: (B) flowering plant

 

2. A tagine is a:

 

A) Serving plate

B) Tea service

C) Cooking pot

D) Wood burning oven

 

Answer: (C) Cooking pot

 

3.  Bastilla is a:

 

A) Dessert

B) Rice dish

C) Candy

D) Meat pie

 

Answer: (D) Meat pie

 

4.  Saffron comes from a:

 

A) Crocus plant

B) Rosemary flower

C) Freesia flower

D) Ginger plant

 

Answer: (A) Crocus plant

 

5.  Paprika is ground from:

 

A) Dried tomatoes

B) Dried chilies

C) Dried bell peppers

D) A blend of turmeric, coriander and cumin

 

Answer: (C) Dried bell peppers

 

6.  Couscous is:

 

A) A bend of pearl and Arborio rice

B) Bulgur wheat

C) Millet

D) Moistened semolina granules

 

Answer: (D) Moistened semolina granules

 

7.  Cinnamon is:

 

A) Ground and pressed tree root

B) Tree bark

C) Ground flower stigmas

D) Ground seeds

 

Answer: (B) Tree bark

 

8.  Turmeric is from a member of the:

 

A) Rosemary family

B) Ginger family

C) Thyme family

D) Laurel family

 

Answer: (B) Ginger family

 

9. Coriander is also known as:

 

A) Parsley

B) Baby arugula

C) Cilantro

D) Watercress

 

Answer: (C) Cilantro

 

10. Harira is a:

 

A) Soup

B) Salad

C) Type of Couscous

D) Sandwich

 

Answer: (A) Soup