swMenuFree


It's Fall!  Celebrate with a....

Fall Harvest Party Beer Tasting.jpg

 

Fall Harvest and Craft Beer Tasting

Party

Do you have a little cowpoke about to celebrate a birthday?

wild west birthday party ideas2.jpg

Throw him (or her) a

Wild West Cowboy Party

It's Football Season

Celebrate with a

Pregame Brunch Party Ideas

Pre-game Brunch!

Test your knowledge....

How well do you know Spain?

 

1) Which country doesn’t border Spain?

 

A. Portugal

B. Italy

C. France

D. Andorra

 

Answer: B- Italy

 

2) Which city isn’t in Spain?

 

A. Portofino

B. Toledo

C. Malaga

D. Zaragoza

 

Answer. A- Portofino is in Italy

 

3) Which entertainer isn’t from Spain?

 

A. Penelope Cruz

B. Enrique Iglesias

C. Placido Domingo

D. Andrea Bocelli

 

Answer: D- Andrea Bocelli is Italian

 

4) Which islands don’t belong to Spain?

 

A. Balearic Islands

B. Canary Islands

C. Chafarinas Islands

D. Lesbos

 

Answer: D- Lesbos

 

5) Which artist wasn’t Spanish?

 

A. Goya

B. Picasso

C. Donatello

D. Dali

 

Answer: C- Donatello was from Italy

 

6) Who was not a leader of Spain?

 

A. Franco

B. Manual II

C. Juan Carlos I

D. Ferdinand II

 

Answer: Manual II is from Portugal

 

7) Which body of water doesn’t touch Spain?

 

A. Atlantic Ocean

B. Mediterranean Sea

C. Strait of Gibraltar

D. Adriatic Sea

 

Answer: D- Adriatic Sea

 

8) Which explorer wasn’t Spanish?

 

A. Magellan

B. Columbus

C. Cortez

D. Ponce de Leon

 

Answer: B- Columbus was Italian

 

9) Which mountain range isn’t in Spain?

 

A. Pyrenees

B. Alps

C. Basque

D. Sierra Nevada

 

Answer: B- Alps

 

Which food didn’t originate in Spain?

 

A. Mortadella

B. Manchego cheese

C. Churro

D. Jamon Serrano

 

Answer: Mortadella is a large Italian sausage